Blogville: The Cast (episodes 1-5)

Φεβρουαρίου 1, 2008 at 2:17 μμ (blogville)

Αggelos Spyros: ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στην blogville, αγόρασε το δακτυλίδι του Βλαμμένου, που το πούλησε η moodygirl. (Κάτι κρύβεται στην δύναμη του δακτυλιδιού).

Akon παρανυφάκι στον γάμο του sikia με τον provato. Έκανε αίσθηση το γλωσσόφιλο που αντάλλαξε με το άλλο παρανυφάκι, alienlover

Alienlover παρανυφάκι στον γάμο του sikia με τον provato. Έκανε αίσθηση το γλωσσόφιλο που αντάλλαξε με το άλλο παρανυφάκι, akon

Apsoy άντρας που ο sikia πασαρε στην tanila. Δεν της άρεσε, δεν ήταν στα μέτρα της – κοντός άσχημος , στόκος.

Blueprints: ιδιοκτήτης του ομώνυμου εκδοτικού οίκου, του αντίστοιχου ΔΟΛ της blogville. Εδώ εγκαταστάθηκε μετά από μια τραυματική εμπειρία πίσω στην πατρίδα, κάπου στην Εύβοια. Πάτησε πρόσφατα τα 40, όμως παραμένει ένας από τους πιο macho και περιζήτητους άντρες της πόλης. Η επιτυχία του στηρίχτηκε στο μαγικό φίλτρο που συνδυάζει Κωστόπουλο, Χέφνερ και Μάκη σε ένα. Ξεκίνησε ως επιβλέπων στις Κλωστές Πεταλούδα. Εκεί γνώρισε και την κορδελιάστρα Sikia. Λόγω ενός λάθους της Δεσποινάριον, με ένα ματζούνι που δίνει στον Pavlo, έγινε «σάρκα μία» μαζί του. Το απόγευμα εγκλωβιζόταν μέσα στο σώμα του Pavlou. Η μυστική δύναμη του Blueprints ήταν να ελέγχει το υγρό στοιχείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι ο μόνος άντρας που δεν κατουράει ποτέ έξω από τη λεκάνη ή στο καπάκι (δε χρειάζεται καν να το σηκώσει), άλλο ένα plus που τον έκανε περιζήτητο γαμπρό. Αναλαμβάνει να βρει για λογαριασμό της kanataki, με ποιά τραβιέται ο kyrios, σε αντάλλαγμα των αποκλειστικών που του δίνει εκείνη… Πρόσφατα έκλεισε μια συμμαχία με τον οίκο μόδας της Soulas. Λόγω της φιλίας Pavlou-Mirelas, δέχτηκε να προμοτάρει το νέο girl band «Χόρνυ Σλατς» που εποτελείτο από τις μοντέλες Sophie’s Eyes, Mania και Irene.

Dora Tsirka υποψήφια νύφη (πρώτη επιλογή) που η soyla ήθελε να πάρει ο blueprints.

Ethan: δεύτερος κυριότερος αντίπαλος της Soulas, γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και διάδοχος του στέμματος της Σουαζιλάνδης. Απείρου κάλλους, η ηλικία του παραμένει απροσδιόριστη, αν και επικρατέστερη θεωρείται αυτή των 28. Είναι ιδιοκτήτης του πρακτορείου (τοπ –αλλά και μπότομ) μοντέλων Falcon και πρόσφατα υπέγραψε συνεργασία με τη Soula, τη μεγαλύτερη πλέον diva στο χώρο της μόδας, λύοντας το συμβόλαιό του με τη Mirela, επειδή τον εκβίασε με κασέτα για τις σχέσεις του με την Ρούλα Βροχοπούλου. Πάει με ό,τι σαλεύει. Η μυστική δύναμη του ήταν να βάζει φωτιά με το βλέμμα του, όταν έκανε focus κάπου. Αυτή του η δύναμη του είχε στερήσει κάποτε το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, τον Provato, καθώς την πρώτη τους φορά, κατεβάζοντας ο δεύτερος το σώβρακό του, δε μπόρεσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από τους 41 του πόντους με συνέπεια να του τον κάνει λουκάνικο χωριάτικο στη σχάρα (το αποκατέστησε ο mad). Η νέα ταινία της εταιρίας του έχει τίτλο «Παντού υπάρχει ένας Μύθος» κάνει πρεμιέρα στα cinepolis του strahd.

Fava, αδερφή του kitsosmitsos, παλιά γνωστή της skoyliki (υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες).

Feidias: ο μεγαλύτερος ζεν πρεμιέ του Blogville, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, την οποία προσπαθεί, με τις μυστικές ικανότητές της, να εξιχνιάσει η Soula για λογαριασμό του KitsosMitsos. Front man του εκλογικού γραφείου της kanataki.

Fevis’ place: καφέ στο blogville, στο κτίριο όπου βρίσκεται το ιατρείο του mad.

Gay Super Hero: τρίτος στην σειρά εχθρός της Soulas, γνωστός για τις αξεπέραστες μαγικές δυνάμεις του και πρόσφατα αρχιερέας του Βlogville μετά τη σκηνοθετημένη από τον ίδιο δολοφονία του προκατόχου του. Μισεί τη soula γιατί έχει φάει όλους τους άνδρες και αυτή ξέρει μυστικά που θα μπορούσαν να τον κάνουν να πέσει πολύ χαμηλά στα μάτια του ποίμνιού του.

Gerasimos, επιθεωρητής της blogville, αποφασισμένος να επέμβει μόλις διαπιστώνει την σχέση kitsosmitsos – skouliki.

Irene, μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε σε καμπάνιες του οίκου μόδας της Mirelas, μέλος του συγκροτήματος «Χόρνυ Σλατς» Το πρώτο τους single με τίτλο «Μάι σίκρετ κομπινεζόν» ήδη έφτασε στο Νο1 του chart του Radio Marconi,

Jimmy Rose, σερίφης της blogville.

Kanataki,: πρώην tv persona, και νυν δήμαρχος της blogville. Έχει προκαλέσει την οργή της Soulas, που θέλει να την καταστρέψει, επειδή την νίκησε στις δημοτικές εκλογές. Απόφοιτος του Χαζογκομενίδειου Παρθεναγωγείου – με πολύ χάλια βαθμούς, γι’ αυτό και μέχρι την εκλογή της δεν είχε μπορέσει να δουλέψει στον ΑΝΤ1 – έβαλε στην φίλη της skouliki στο πλευρό του kitsosmitsos για να καθυστερήσει την ανάρρωση του feidias.

KitsosMitsos: αστυνόμος της Blogville. Ερωτεύεται στην skouliki. Αδερφή του είναι η Fava.

Kyrios: κρυφός έρωτας της soulas, παντρεμένος, την στήριξε οικονομικά για να γίνει αυτό που έγινε. Η σχέση τους δεν έχει κοινοποιηθεί επίσημα, γιατί αυτός είναι παντρεμένος, αλλά όλοι ξέρουν τον δεσμό τους. ΠΑΟΚτζής, macho. Τον εκβιάζει για να πετύχει τους στόχους της και να διατηρήσει την οικονομική του στήριξη. Έχει σχέση με την moodygirl. Όταν την σχέση αυτή μαθαίνει η Soyla, εκβιάζει για να στρεφεί κατά της Kanataki, παρά το συναίσθημά του. Χορηγός της νέας ταινίας του Ethan, «Παντού υπάρχει ένας Μύθος».

Mahler76: κρυφή φαντασίωση της Moodygirl. (πρώην?).

Mania, μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε σε καμπάνιες του οίκου μόδας της Mirelas, μέλος του συγκροτήματος «Χόρνυ Σλατς» Το πρώτο τους single με τίτλο «Μάι σίκρετ κομπινεζόν» ήδη έφτασε στο Νο1 του chart του Radio Marconi,

Mirela: δίδυμη αδερφή της Soulas, μεγαλύτερη κατά 20 λεπτά. Δηλώνει 25 ετών, δημότης blogville από της ιδρύσεώς του. A.k.a. Μεγάλη Αδερφή. Διευθύνει τον οίκο μόδας Bitchwear, ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αγοράς μέχρι την εμφάνιση της Soulas. Πρόσφατα έκανε άνοιγμα στην αντρική αγορά, με επιτυχία. Σκοπό της έχει βάλει να καταστρέψει την soula, αλλά πρώτα θέλει να τη δει να υποφέρει. Η μυστική δύναμη της Mirelas ήταν να δημιουργεί κύματα αέρα με το πισωτίναγμα των μαλλιών της. Κάτοχος ενός μπορντώ-μοβ χνουδωτού κινητού…. Συνεργάζεται με τον Ethan, όταν μαθαίνει για την κασέτα, για να στραφεί κατά της soylas. .

Moodygirl: δεξί χέρι της Soulas. bitch γραμματέας που γνωρίζει 15 γλώσσες (plus αυτές του σώματος και της αλήθειας) και διαχειρίζεται όλες τις υποθέσεις του Soula’s Fashion International Group of Modern Era (SFIGOME), την εταιρεία franchise που μεταπωλεί τα δικαιώματα των δημιουργιών της πολυτάλαντης σχεδιάστριας εδώ και 1 χρόνο. Είναι αυτή που σκοτώνει τον Βλαμμένο, όταν αυτός επιχειρεί να δολοφονήσει την soula και κλέβει το αριστερό του χέρι, στον παράμεσο του οποίου βρίσκεται ένα πανάκριβο δαχτυλίδι, το οποίο πουλά για να αγοράσει ένα χρυσοποίκιλτο σπιτάκι για τη γάτα της και Friskies για 5 χρόνια. Κρυφός πληροφοριοδότης της Mirelas, σχετικά με τα μυστικά της Soylas. Είναι αυτή που διοχετεύει στην πρώτη την κασέτα για την σχέση Ethan / Ρούλας Βροχοπούλου.Έχει κρυφή σχέση με τον kyrio.

Mpoumpoula, έτερη μάγισσα των θνητών στην blogville

Oni: νυν σχέση της moodygirl.

Orestis: γειτόνισσα της Soulas, serial killer της blogbille.

Pavlos, ο μεγαλύτερος έμπορος λευκής σαρκός στον κόσμο εκ Βραζιλίας, τον γνώρισε η mirela στο Σάο Πάολο και είναι αυτός που την έφερε σε επαφή με τον εκδοτικό οίκο του blueprints. Είναι αυτός που έμπασε τον blueprints στον χώρο των εντύπων, ώστε να έχει την ευκαιρία να εισάγει στην Ελλάδα τα «μοντέλα» του, χωρίς να μπορεί κανένας να του την πει. Ο έρωτας της ζωής του είναι ο blueprints, για να τον διεκδικήσει ζήτησε την βοήθεια της Δεσποινάριον. Από λάθος της έγινε «σάρκα μία» με τον Blueprints. Κάτι σαν το «Άλλη το πρωί, άλλη το βράδυ», επειδή της είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο η σαρκική επαφή, όσο η επαφή των ψυχών τους. . Η μυστική δύναμή του ήταν να ανοίγει με ένα δυνατό πάτημά του στη γη ρήγματα.Αντιπαθεί την kanataki. Επιχείρησε να σκοτώσει τον Sikia, έχοντας τον έλεγχο του σώματος του blueprints. Ζητά από τον Blueprints να εμπιστευτεί την Δεσποινάριον, προκειμένου να μεγαλώσει την εκδοτική αυτοκρατορία του.

P.O.V.of a G.: μέτρ των επιχειρήσεων, είναι αυτός που συμβούλευσε την Soula στα επιχειρηματικά της βήματα.

Provatos: ο πλέον γνωστός εγκληματίας του Blogville και πρώην διαφημιστής της εταιρείας της Soulas. Μαζί με όλους όσους αντιτίθενται στην αυτοκρατορία της μόδας που διευθύνει η Soula έφτιαξε μια τρομοκρατική ομάδα, την ΧΧΧ-Μen, η οποία γ@μούσε και έδερνε (στην κυριολεξία). O κυριότερος αντίπαλός της, ο οποίος καταφέρνει να κρύβεται πίσω από μια νομιμοφανή εταιρεία παραγωγής πορνό. Κάτοχος πέους 41 πόντων, το οποίο κάηκε από λάθος του Ethan. Το ανέπλασε ο mad σε γήινο size, , Έκανε γάμο βιτρίνα με τον sikia, για να εκδικηθεί τον Ethan. Ο γάμος τους έληξε υπό τραγικές συνθήκες, όταν αποκαλύφθηκαν τα πονηρά logs στο msn με τον Ethan. Mη μπορώντας να αντέξει τη μοναξιά και την ανεργία, βρήκε διέξοδο στη βία. Το όνομα του βγήκε, όταν πολλάκις κατηγορήθηκε για άγριο σοδομισμό μικρών θαυμαστών του (twinks). Έβγαλε κακό όνομα και διάφορες εταιρείες βρόμικου χρήματος τον προσλάμβαναν, για να τους παρέχει προστασία.

Radio Marconi: δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού.

Revqueer: εφηβικός έρωτας της soulas, η σχέση τους τελείωσε μετά από 7 έτη, όταν αυτός αποφάσισε ότι του αρέσουν οι άντρες. Έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμου του Sikia με τον provato, μέσα από τα χέρια του mahler76. άδικος κόπος, τίποτε δεν άλλαξε στη ζωή του…

Sikia, μετρ των χρηματιστηρίων, κλασικός bon vivant και περιζήτητος unisex εργένης ανά την υφήλιο. Γεννήθηκε σε ένα χωριό κάπου στο Πήλιο από γονείς προχωρημένους, που έδειχναν κατανόηση στις ιδιαιτερότητες του υιού τους, γι’αυτό και τον έστειλαν πακέτo Αμερική. Σήμερα ζει μεταξύ Σικάγο, Νέας Υόρκης και Blogville. Συνήψε γάμο βιτρίνα με τον Provato, μετά από προξενειό και παραίνεση του ραδιούργου αρχιερέα Gay Super Hero στο Μητροπολιτικό Ναό του Blogville. Μητέρα του η Μαρινέλα. Ήθελε ως κουμπάρο τον Blueprints). Στον γάμο του, έσκυβε συνεχώς, για να τραβάει τα βλέμματα όλων στον καλοσμιλεμένο (με τα χρόνια και πολυδουλεμένο) ποπό του. Η μυστική δύναμή του ήταν να μπορεί να ρουφάει με τον ποπό του οποιοδήποτε αντικείμενο, κάτι σαν Hoover εκατομμυρίων Watt. Το έκανε με τον provato 15-20 φορές τη μέρα, μετά την λύση της συνεργασίας provato – soulas έπρεπε να τον ικανοποιεί 30 και πλέον φορές, πράγμα επικίνδυνο για την μυστική δύναμή του. Είχε οργανώσει ένα λατρευτικό Ναό για το 41 πόντων ματζαφλάρι του provatou και πλήθη πιστών προσέρχονταν καθημερινώς, για να προσκυνήσουν. Ο γάμος διαλύθηκε ότι η Tanila αποκλάυψε τα πονηρά logs στο msn μεταξύ Ethan – provatou. Σε συνεργασία με την μάγισσα Δεσποινάριον θέλει να αποκτήσει την μυστική δύναμη του Ανάσα του Βορρά, ώστε να αποτελειώσει τον provato. Ο τρόπος, 2ετής αποχή από το sex. Στα νιάτα του δούλευε στις Κλωστές Πεταλούδα, όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Blueprints, έρωτας που έμεινε πλατωνικός. Βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον provato, δικηγόρος του η Βερόνικα Κάρρινγκτον –Κούγια, στόχος να πάρει και τα σώβρακα του provatou…

Skouliki, συμμαθήτρια της δημάρχου Kanataki στο Χαζογκομενίδειο Παρθεναγωγείο, η οποία την ρίχνει δίπλα στον kitsosmitsos για να τον αποπλανήσει και να συγκαλύψει τις έρευνες στην υπόθεση του feidias. Τον ερωτεύεται όμως, κάτι που δεν είχε υπολογίσει. Ταυτόχρονα συνεχίζει το σατανικό έργο της, εκμεταλλευόμενη τη σχέση με τον αστυνόμο και ρίχνει εξτρά δόση ηρεμιστικού κάθε μέρα στον ορό του feidias για να μην συνέλθει άμεσα. Παλιά γνωστή της αδερφής του kitsosmitsos, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Sophie’s Eyes, μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε σε καμπάνιες του οίκου μόδας της Mirelas, μέλος του συγκροτήματος «Χόρνυ Σλατς» Το πρώτο τους single με τίτλο «Μάι σίκρετ κομπινεζόν» ήδη έφτασε στο Νο1 του chart του Radio Marconi,

Soula: 24 ετών, γεννήθηκε στον Σκαραμαγκά, κόρη χαρτορίχτρας και ενός ναύτη (μάλλον). Απόφοιτος της σχολής Χρυσή Χτένα (πρώην Στράντζα – ψαλίδι). Επιχειρηματίας ένδυσης τα τελευταία 4 χρόνια, η μεγαλύτερη επιχείρηση στο Blogville, εκτόπισε την δίδυμη αδερφή της Mirela από την θέση αυτή. Εφηβικός της έρωτας ο Revqueer. Τώρα τα έχει με τον Kyrios, ο οποίος και την βοήθησε οικονομικά να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη επιχειρηματία στον χώρο της υψηλής ραπτικής. Έχει ιδρύσει εδώ και 1 χρόνο την Soula’s Fashion International Group of Modern Era (SFIGOME), μία εταιρεία franchise που μεταπωλεί τα δικαιώματα των δημιουργιών της. Μοναδική η ικανότητά της να να διαβάζει τις βρώμικες σκέψεις των ανθρώπων, η πιο πλούσια γυναίκα του blogville. Χρησιμοποιεί την δύναμή της για να διαβάσει τις μυστικές σκέψεις του Feidias, ώστε να αποκαλυφθεί το τί έγινε με εκείνον. Χρησιμοποιεί την moodygirl για να δίνει ψεύτικες πληροφορίες στην mirela.

Strahd: ιδιοκτήτης της σχολής κομμωτικής Χρυσή Χτένα (πρώην Στράντζα – ψαλίδι) όπου σπούδασε η Soula. Επίσης έχει στην κατοχή του και το μεγαλύτερο μετοχικό πακέτο των Cinepolis, τα αντίστοιχα Village του Blogville.

Tanila, κακάσχημη, κουμπάρα στον γάμο sikia-provato. Έσπειρε διχόνια ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας τα πορνηρά logs στο msn μεταξύ του Ethan και του Provatou, προφανώς ως εκδίκηση, γιατί ο Sikia δεν της γνώριζε κανέναν άντρα στα μέτρα της (κοντό, άσχημο, στόκο). Γραμματέας – δουλικό του blueprints.

Toymaker μόδιστρος, είχε φτιάξει το ρούχο που ο sikia φορούσε στον γάμο του, (μίνι, στενή γραμμή με χαμηλό ντεκολτέ και μια τρύπα στο ύψος των οπισθίων που άφηνε ακάλυπτο όλο το κάλλος του νυμφίου)

Tzonakos, ο έμπιστος γραμματέας της mirelas,

Xipaki, top male models στις καμπάνιες της mirelas, η απώλειά τους, οδήγησε σε λύση τη συνεργασία της με τον Ethan.

Wrong Guy, top male models στις καμπάνιες της mirelas, η απώλειά τους, οδήγησε σε λύση τη συνεργασία της με τον Ethan.

Mad: πλαστικός χειρουργός.

Aνάσα του Βορρά, κάτοχος μία μυστικής δύναμης που μπορεί να βοηθήσει τον sikia να εξοντώσει τον άπιστο πρώην σύζυγο. Κατακτάται με αποχή επί 2 χρόνια από το sex, όπως υποσχέθηκε η μάγισσα Δεσποινάριον.

Βλαμμένος: μοντέλο της εταιρίας του Ethan, επιχειρεί να την σκοτώσει. Τεκνό. Τον σκοτώνει όμως η moodygirl, αναδημιουργείται έχοντας χάσει το αριστερό του χέρι, το οποίο αντικατέστησε με τεχτητό μέλος ο mad. Ορκίζεται να εκδικηθεί την soula. Συμμαχεί με την mirela. Όταν χάνει το δαχτυλίδι του, δεν έχει πια καμία δύναμη και αναγκάζεται να γίνει ατζέντης του girl band «Χόρνυ Σλατς» που αποτελείται από τις μοντέλες Sophie’s Eyes, Mania και Irene. Ψάχνει ήδη για την 4η κοπέλα που θα συμπλήρωνε το γκρουπ στο επόμενο δισκογραφικό τους βήμα.

Δεσποινάριον, προσωπική μάγισσα και χαρτορίχτρα του sikia, μένει σχεδόν δίπλα του στο NYC, του υποσχέθηκε την μυστική δύναμη του Ανάσα του Βορρά. Μπερδεύει τα ματζούνια και εγκλωβίζει τον pavlo μέσα στο σώμα του blueprints.

Ενεσούλα, προϊσταμένη στο νοσοκομείο, η μόνη αισιόδοξη αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του feidias

Εύα Καϊλή.δεσμός του blueprints, ο χωρισμός τους την έστρεψε προς τον tzonako

Μαριλένα μητέρα του sikia, ξακατινιάστηκε με την συμπεθέρα της στον γάμο, για την καταγωγή του provatoy

Νανά Τσούμα, υποψήφια νύφη (δεύτερη επιλογή) που η soyla ήθελε να πάρει ο blueprints.

Νιόβη, μητέρα του provatoy, με καταγωγή από το bournazi city, αποκαλούσε την συμπεθέρα της μαρινέλα….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: